Снимка pexels.comБританската полиция задържа шестима военнослужещи от кралската армия по подозрение

...
Снимка pexels.comБританската полиция задържа шестима военнослужещи от кралската армия по подозрение
Коментари Харесай

Кошмар на Острова! Шестима военни изнасилиха 17-годишна

Снимка pexels.com

Британската полиция задържа шестима военнослужещи от кралската войска по съмнение за обезчестяване на малолетна. 

Както оповестява The Sun, тяхна жертва станало 17-годишно момиче, също военнослужещо (във Англия е разрешено в редиците на армията да се постъпва от 16 години), заяви Блиц.

``
реклама

" В армията няма място за сходни десйтвия и в случай че това се окаже истинтина, то всички съпричастни към това непоносимо закононарушение би трябвало да усетят цялата тежест на закона ", съобщи министърът на защитата на Англия Кевин Уилямсън.

Това не е първият случай, свързант с английската войска през последнине няколко месеца. По-рано стана ясно, че по време на образователни стрелби военнослужещите от трети батальон на парашутно - десантен полк в Афганистан са употребявали фотография на водача на Лебъристката партия Джеръми Корбин. Министерство на защитата на Англия стартира следствие по този случай. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР